Bridal Run: Ren mee voor het goede doel!

Bridal Run: Ren mee voor het goede doel!

Bridal Run Ren mee voor het goede doel

Vrouwenkanker

Vrouwenkanker, een onderwerp waar niet zo snel over wordt gepraat bij vrouwen. Op deze manier kunnen we stil staan bij de mensen die deze strijd helaas niet hebben gewonnen of nog steeds aan het vechten zijn organiseert Koonings The Wedding Palace ‘The Bridal Run’. Een evenement waarin vrouwen en mannen in bruidskleding een parcours afleggen van bijna 1 km. Samen rennen voor het goede doel!

Kun je niet mee rennen? Dat is helemaal geen probleem er is genoeg te doen om je te vermaken!
Optredens van artiesten, een loterij met mooie prijzen, een rondleiding door de ‘Wedding Palace’, diverse stands met leuke artikelen en je kunt natuurlijk komen om de deelnemers van de run aan te moedigen!

Bridal Run Koonings Bruidsmode
Stichting Ruby and Rose

Ruby and Rose is een stichting die steun zoekt in de strijd tegen vrouwenkanker. Jaarlijks krijgen ca. 4500 vrouwen een vorm van kanker aan o.a. de baarmoederhals, baarmoeder, eierstokken en schaamlippen en er overlijden ongeveer 1500 vrouwen per jaar aan de gevolgen hiervan. Om deze vormen van kanker te kunnen behandelen is onderzoek nodig. Ruby and Rose zet zich in voor de fondsenwerving van dit onderzoek. Hun motto: “Samen sterk”

Wil je meer informatie over de Bridal Run? Ga dan zeker de website van Bridal Run bezoeken en misschien ren jij dit jaar wel mee!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.