Trouwen in een trouwjurk van Linea Raffaelli 

Trouwen in een trouwjurk van Linea Raffaelli 

De trouwjurken van Linea Raffaelli komen uit België en zijn uniek en vooral ook heel vrouwelijk. Jouw figuur zal goed tot zijn recht komen als je gaat trouwen in een trouwjurk van dit bijzondere merk. Ieder seizoen wordt er dan ook een uitgebreide bruidscollectie ontworpen, en ook cocktailjurken, avondkleding en bruidsaccessoires. Linea Raffaelli staat bekend om de stijl, originaliteit en niet te vergeten dat de jurken van een hele goede kwaliteit zijn.

Linea_Raffaelli_trouwjurken

Moderne en romantische jurken

​Dit mooie bruidsmode merk is erg modern en romantisch. De hele fijne ruches en prachtige  applicaties kenmerken een bruidsjurk van Linea Raffaelli. De combinatie van gekreukte stoffen, organza, tule en zijde maken deze trouwjurken zeker niet traditioneel, maar juist uniek. De mooie details in de jurken geven net dát extraatje om de bruidscollectie tot een heel mooi eindresultaat te brengen. Dus zoek je een prachtige trouwjurk in de meest mooie, kwalitatieve stoffen, met schitterende details en met een perfecte afwerking? Dan zou je eens op de website van ze moeten kijken, want misschien is het bruidsmode merk Linea Raffaelli echt iets voor jou.

Linea_Raffaelli_trouwjurken_romantisch

 

Korte bruidsjurken

​Linea Raffaelli heeft ook prachtige korte bruidsjurken, deze zijn ook allemaal stuk voor stuk mooi afgewerkt, er wordt vaak veel kant verwerkt in de jurken. Vaak zie je de off-shoulder jurken hier terug. Ook deze zijn schitterend met kant verwerkt en zijn ogen zeer verleidelijk. De korte jurken zijn allemaal erg romantisch en even verleidelijk als de off-shoulder collectie. Dus voor de zomerbruid is er ook voldoende keuze in de kortere bruidsjurken!

avondmode_avondmode_korte_trouwjurken

 

Gelegenheidskleding

​Linea Raffaelli heeft ook een prachtige collectie gelegenheidskleding. Voor de moeder en schoonmoeder, die op jullie speciale dag ongetwijfeld ook wil stralen, is er in de collectie met cocktailjurken, avondmode en galakleding ook voldoende keuze. De jurken zijn allemaal prachtig afgewerkt, en als moeder van de bruid of bruidegom mag je je zelf natuurlijk ook laten zien en indruk maken op de gasten net zoals de bruid. Natuurlijk zijn deze jurken niet alleen geschikt voor de moeder of schoonmoeder, maar de vriendin die bijvoorbeeld een getuige is, zal zeker ook slagen bij Linea Raffaelli en schitteren op jullie trouwdag.

linea_raffaelli_cocktailjurk_avondmode

Bruidsaccessoires van Linea Raffaelli

Bij Linea Raffaelli hebben ze naast de schitterende collectie trouwjurken ook en een ruime keuze aan bruidsaccessoires, zoals bruidssieraden en bruidsschoenen. Dus om het hele plaatje compleet te maken, kun je voor bij je trouwjurk ook schitterende bijpassende ketting, armband, oorbellen, tasjes en bruidsschoenen krijgen.

avondmode_bruidssieraden

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.