De trends in trouwjurken in 2017 vooral sexy!

De trends in trouwjurken in 2017 vooral sexy!

Vorig jaar zagen we heel veel romantische trouwjurken en was de trend van 2016, maar maak je nu klaar voor de trend van 2017! Sexy, lage decolleté, strak en minimalistisch.

 

Sexy trouwjurken

De trend in trouwjurken van 2017 is vooral heel erg sexy, lage halslijnen, hele diepe decolletés, off shoulder. Elegant en toch sexy perfect voor de bruid van 2017!  Trouwjurken met een hele lage uitsnede gaan we dit jaar ook zien. Het liefst met een sleep.

 

Strapless trouwjurk

De strapless trouwjurk blijft ook nog steeds helemaal hot, met minimalistische stoffen of juist helemaal van kant en de strik op de rug of als riem met de strik op zij komt hierbij ook weer helemaal terug.

 

Trouwjurken met diepe decolleté

Bij de jurken met hele diepe decolleté zien we ook heel verschillende stoffen, ook hier zien we de satijnen jurken, maar ook jurken van kant, waar je een beetje doorheen kan kijken….  Hoezo sexy 😉!

 

Trouwjurk met strik

De strik zien we dus weer terug op de rug en in de zij, maar deze zien we in 2017 zelfs in de nek. Dit ga je vaak zien bij de zeemeerminnen modellen. Ik blijf het zeemeerminnen model toch wel erg mooi vinden. Deze trouwjurken zien er sexy uit en laten je figuur erg mooi uitkomen. Bij de zeemeerminnen modellen in 2017 zien we ook veel lange mouwen met heel veel kant.

 

Trouwjurken met geborduurde lijfjes

Dit jaar zien we de trouwjurken met tule weer, met prachtige geborduurde bovenlijfjes. Je zult trouwjurken tegen komen met een afneembare sleep, handig voor als het avondfeest gaat beginnen en je helemaal los wilt gaan.

 

Trouwjurken met bewerkte stoffen

Dit jaar zijn bloemen op een trouwjurk te zien. Vet gedrukte bloemen op de stof is helemaal hot, dit gecombineerd met een kanten lijfje. Je moet hier echt van houden, want de stoffen zijn erg druk bedrukt, zelf vind ik dit prachtige stoffen.

 

Vintage trouwjurk

Ook de vintage trouwjurk is dit jaar nog steeds helemaal hot. Lang vallende trouwjurken, minimalistisch en toch heel stijlvol.

Kortom, dit jaar veel geborduurde lijfjes, sexy uitstraling, veel bloot, maar vooral elegant en stijlvolle trouwjurken.

 

Pastel tinten

Dit jaar gaan we ook veel trouwjurken in pasteltinten zien, de pastel roze, pastel blauw en dit vaak ook gecombineerd met kanten stoffen.

Broekpakken

En mocht je beslist niet in een jurk willen trouwen…… Dit jaar zul je de mooiste broekpakken tegen kunnen komen.

Hieronder kun je een aantal trends van 2017 bewonderen, de afbeeldingen komen van Brides.com.

 

Tags:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.