Agnes Bridal Dream

Agnes Bridal Dream zorgt voor de absoluut perfecte trouwjurk voor je trouwdag!

De Agnes Bridal Dream collectie is een prachtige selectie trouwjurken ontworpen en gemaakt door het Poolse Merk Agnes Fashion Group. Zij staan bekend om het ontwerpen van trouwjurken met de perfecte stijl in heel Europa. De drijvende kracht achter dit merk is dat ze voor iedere bruid de perfecte trouwjurk hebben.

De trouwjurken laten het karakter van de bruid naar boven komen…

“Agnes” jurken sieren bruiloften sinds 1990 en hun ervaring komt tot uiting in de gedachte en details die in elke jurk zitten. De bruidsjurken laten op een modieuze manier het karakter van de bruid naar boven komen. Zo zal jij als bruid stralen op de mooiste dag van je leven. Maak je bruidslook compleet met prachtige accessoires, de juiste make-up en het perfecte bruidskapsel.

Bereikbaar voor iedere bruid!

Dit bruidsmodemerk is te vinden in meer dan 300 bruidsmodewinkels, dus bereikbaar voor iedere bruid! De hoofdontwerpster Agnieszka Pietrzykowska-Czarna weet dat je karakter wordt weerspiegeld in je stijl en dat als je dit weet, je jezelf zal uiten via de door jou gekozen jurk. Houd ongeveer rekening met 5 maanden voor het bestellen.

De collectie bekijken

Wil jij een prachtige bruidsjurk van “Agnes” passen? Bekijk dan de verkooppunten hieronder. Deze bruidsmodecollectie wordt door heel Nederland verkocht. Er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt met dit fantastische merk.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Agnes Bridal Dream