Agora

Agora trouwjurken

Agora is een bruidsmodemerk wat al een aantal generaties lang de laatste trends volgt op het gebied van exclusieve bruidsmode. Dit merk komt uit Polen en is perfect voor bruiden die van glitter en glamour houden. Door de schitterende detaillistische bewerkingen heeft elke bruidsjurk haar eigen karakteristieke eigenschappen. Binnen deze collectie vind jij vast en zeker jouw droomjurk.

Ervaar het “prinsessengevoel”

Met een bruidsjurk van dit merk steel jij de show! De meeste trouwjurken bevatten een prinses silhouet. De tops zijn versierd met kant, strass steentjes en pailletten. Daarnaast zijn de rokken van tule gemaakt en zijn de meeste rokken lekker groot. Binnen deze bruidsmodecollectie vind je trouwjurken die geschikt zijn voor in de zomer, gekleurde trouwjurken, maar vooral prinsessenjurken. Eigenlijk draait het bij “Agora” allemaal om het prinsessengevoel.

De schitterende collectie bekijken? Ga dan naar een van deze verkooppunten!

Wanneer jij de prachtige Agora bruidsmodecollectie wilt bekijken, kun je terecht bij één van de onderstaande verkooppunten. Dit fantastische bruidsmodemerk wordt verkocht in een aantal bruidsmodezaken in Nederland. Vind een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak. Zij kunnen jou dan de mooiste jurken binnen deze collectie laten zien.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Agora

Agora trouwjurken bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Agora bruidsjurken bij Exclusief Bruidsmode

Exclusief Bruidsmode
Maasbree