Bruidscouture

Laat je bruidskleding op maat maken…

Inmiddels staat jullie trouwdatum met grote letters in de agenda. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover! Wanneer je kiest voor bruidscouture, raden wij je aan om dit vroegtijdig te regelen. Bruidscouture is het op maat ontwerpen en maken van bruidskleding. Zo weet je zeker dat je echt een unieke trouwjurk hebt. Couture trouwjurken worden letterlijk op je lijf gemaakt.

Samen met de couturier kom je tot een exclusieve creatie

Bruidsmodewinkels die gespecialiseerd zijn in bruidscouture, hebben een passie voor trouwjurken, accessoires en gelegenheidskleding. Trouwjurken worden gemaakt met de hand, waarbij je keuze hebt uit hoogwaardige kwaliteit stoffen. Samen met de couturier kom je tot een exclusieve creatie. Zij helpt je met het bepalen welk model trouwjurk het beste bij jouw figuur past.

Wanneer is het echt bruidscouture?

Als we spreken van bruidscouture, dan moet het wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet de trouwjurk uniek ontworpen zijn en niet met grote aantallen in de bruidswinkels liggen. Ook moet het patroon van de trouwjurk helemaal op jouw lichaam gebaseerd zijn. De aanstaande bruid is de enige die het doorpassen van de trouwjurk zal doen. Het ontwerp en het maken van de trouwjurk kan allemaal in een en dezelfde atelier worden gedaan.

Verkooppunten van bruidscouture