Contact

Welkom op onze contact pagina!

Aangezien je op deze contact pagina terecht gekomen bent, ben je vast benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen. Daarom geven wij je uitleg! BruidsmodeNederland.nl is een concept van Genista Communicatie in Bolsward. Genista Communicatie ontwikkelt en exploiteert websites op het internet met de bedoeling dat bedrijven gevonden worden door hun eigen doelgroep. Naast BruidsmodeNederland.nl beheren wij ook de landelijke website TrouweninNederland.nl. Maar hier blijft het niet bij, want ook voor iedere provincie hebben we een unieke trouwen website.

Het grootste trouwen netwerk van Nederland

Bovendien zijn wij actief met nog twee andere trouwen blog-sites en diverse Social Media kanalen. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kun je ons ook volgen via Facebook en Instagram. Met de 16 trouwen websites en een uitgebreid Social Media bestand, mogen wij ons dan intussen ook het grootste trouwen netwerk op het internet van Nederland noemen!

Adverteren? wij hanteren scherpe tarieven!

Maar de grootste betekent in dit geval zeker niet de duurste. Wij hanteren namelijk scherpe tarieven en onze service gaat ver. Al ruim 15 jaar geen stilzwijgende verlenging, gratis vermelding op diverse Social Media kanalen en advies over je eigen website + SEO tips en een flexibele helpdesk via TrouweninNederland.nl. Daarmee zijn wij uniek.

Neem gerust contact met ons op

Voordat je het contactformulier op deze website invult, zou je misschien een kijkje willen nemen op onze andere websites. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle trouwen sites. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf te presenteren binnen ons netwerk, zowel op de trouwen sites als boten sites. Indien er nog vragen zijn, kun je het contact formulier invullen. Daarna zullen wij je dan een prijsopgaaf toesturen met het advertentiepakket.

Het advertentiepakket betreft tenminste 3 websites:

Wanneer je startende ondernemer bent, zijn er ook zeker mogelijkheden voor adverteren!

Ben je net met je bedrijf gestart en heb je flink moeten investeren waardoor er weinig tot geen budget over is voor de marketing? Heel begrijpelijk, maar toch is het belangrijk om gevonden te worden op websites waar jouw doelgroep dagelijks terecht komt. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en de mogelijkheid tot gespreid betalen. Dit met de bedoeling dat we een fijne samenwerking tegemoet kunnen gaan! Bovendien kunnen we elkaar dan helpen.

Naast het trouwen concept, ook een bootverhuur concept

Zoals je misschien wel weet, zijn wij zelf gevestigd in Friesland. Maar wist je ook dat Friesland het meest unieke watersportgebied van ons land is? Dat heeft ons dan ook bij dit fantastische concept gebracht. Op BotenverhuurinFriesland.nl richten we ons natuurlijk op de bootverhuur in Friesland, aangevuld met veel nuttige informatie die goed van pas komt als je een boot gaat huren. Maar we verhuren ook boten buiten Friesland en dat aanbod vind je op BootverhuurinNederland.nl. LastminuteVaren.nl is een centraal platform op het internet voor iedereen die op korte termijn bijvoorbeeld een boot of vakantiehuisje wil huren. Doordat het lastminute aanbod van deze boten en accommodaties overzichtelijk in beeld is gebracht, wordt de zoektocht een stuk eenvoudiger. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, kun je onze boten sites via onderstaande links bekijken. Wij presenteren niet alleen verhuurders met motorjachten, maar ook zeiljachten, sloepen, open zeilboten, accommodaties en meer…

Genista Communicatie VOF

Jongemastraat 21
8701 JB Bolsward
K.v.K. 13800701

Klantenservice

Telefonisch: 0515-569954
E-mail: yvonne@trouweninnederland.nl


Jouw bruidsmodewinkel op BruidsmodeNederland.nl?


  TrouweninDrenthe.nl
  TrouweninFlevoland.nl
  TrouweninFriesland.nl
  TrouweninGelderland.nl
  TrouweninGroningen.nl
  TrouweninLimburg.nl
  TrouweninNoordBrabant.nl
  TrouweninNoordHolland.com
  TrouweninOverijssel.nl
  TrouweninUtrecht.nl
  TrouweninZeeland.com
  TrouweninZuidHolland.com
  TrouweninNederland.nl
  TrouwenNieuws.nl
  UniekeTrouwlocaties.nl