Cosmobella

Bruidsmode van Cosmobella

Cosmobella is een bijzonder Italiaans bruidsmodemerk voor de moderne bruid. Bovendien is dit merk een onderdeel van Demetrios en staat het bekend om haar tijdloze ontwerpen. Stijlvol, uitbundig, modern en glamoureus zijn onder andere kernwoorden van dit fantastische merk. In de rokken komen bijvoorbeeld veel details, lagen en ruches terug.

Unieke trouwjurken voor de moderne bruid

De buitengewone stoffen zijn de basis van dit bruidsmodemerk. De stijlen variëren van eenvoudig tot extreem. De trouwjurken van Cosmobella volgen het lichaam op een elegante en natuurlijke manier. Licht en verfijnd, dat zijn onder andere de uitgangspunten van deze designer. Kortom: unieke bruidsjurken vol details en een lust voor het oog.

De designer onderscheidt zich van de rest

De trouwjurken zijn bijna niet voorzien van kristallen of kant, maar de kracht zit hem in het model van de bruidsjurk. Zo heeft de designer een prachtig gedrapeerde fishtail jurk ontworpen. Met die bruidsjurk heb je echt iets unieks. Op deze manier onderscheidt de designer zich van alle andere designers in de bruidsmodewereld.

Laat je verrassen en maak kennis met de Cosmobella trouwjurken!

Wanneer je de prachtige Cosmobella collectie wilt bekijken, kun je terecht bij één van de onderstaande verkooppunten. Dit prachtige bruidsmodemerk wordt verkocht in een aantal bruidsmodewinkels in Nederland. Vind een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak. Zij kunnen jou dan de meest bijzondere bruidsjurken binnen deze collectie laten zien.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Affezione Couture Sposa

Cosmobella bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Cosmobella bij Valkengoed

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort

Cosmobella bij Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Cosmobella bij Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

Cosmobella bij Bruidsgalerie Van de Wetering

Bruidsgalerie Van de Wetering
Uden