Cymbeline

Trouwjurken van Cymbeline

Wie kan de dromen van een vrouw beter begrijpen dan de vrouw zelf? Dat is het uitgangspunt van het bruidsmodemerk Cymbeline dat door drie Franse zussen opgericht is. Al meer dan 40 jaar is Cymbeline actief in de bruidsmodewereld. Dit merk staat bekend om hun uitzonderlijke expertise en een voortdurend vernieuwde creativiteit. Cymbeline is een van de leiders van de bruidsindustrie in Europa, daar is echt geen twijfel over mogelijk. Ze staan bekend om de Franse elegante trouwjurken van fijne kant en zijde.

Perfect voor de moderne vrouw

Cymbeline is perfect voor moderne vrouwen met een unieke stijl en persoonlijkheid. Romantisch, elegant en vrouwelijk zijn onder andere de kenmerken van deze collectie. Er wordt veel kant en tule gebruikt, evenals opvallende details zoals bloemen en strikken. Dit merk weet precies de juiste combinatie te maken van moderne techniek en traditioneel handwerk. Je vindt dit bruidsmodemerk in een aantal grote bruidswinkels in Nederland. De trouwjurken worden geëxposeerd in alle international bruidsshows, waaronder Parijs, Barcelona, Londen, Milaan, Essen en Düsseldorf.

De Cymbeline collectie bekijken

Wanneer je nog vragen hebt over deze fantastische collectie, dan is het verstandig om een afspraak te maken bij een van de onderstaande bruidsmodewinkels. Laat je verrassen!

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Cymbeline

Cymbeline bij het Bruidspaleis

Bruidspaleis
Den Haag

Cymbeline bij Valkengoed

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort

Cymbeline bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Cymbeline bij het Bruidspaleis

Bruidspaleis
Rotterdam