De ideale huwelijksnacht

De ideale huwelijksnacht

De ideale huwelijksnacht is voor iedereen weer anders. De een slaapt het liefst thuis en de ander huurt een luxe suite af met champagne ontbijt. Wat je ook kiest, je weet dat dit een prachtige avond gaat worden. In dit blog hebben wij de leukste feitjes over de huwelijksnacht voor je op een rij gezet.

Hebben bruidsparen seks tijdens de huwelijksnacht?

Je verwacht dat pasgetrouwde stellen seks hebben tijdens de huwelijksnacht, maar in werkelijkheid blijkt dit niet zo te zijn. Slechts 25% van de pasgetrouwde stellen heeft seks tijdens de huwelijksnacht. Een drukke dag of nét iets teveel gedronken zijn vaak de oorzaak dat pasgetrouwde stellen geen seks hebben tijdens deze speciale nacht. Maar je kunt er zelf voor zorgen dat jullie niet bij deze 25% horen. Wil jij een spannende nacht beleven met je partner? Neem dan even een kijkje op Easytoys.nl, dé website met diverse seksspeeltjes.

Draag prachtige lingerie tijdens de huwelijksnacht

Bewaar je mooiste lingerie setje voor de huwelijksnacht. Dit is voor jou en je partner een speciaal moment en dan moet je er natuurlijk wel een beetje sexy uitzien. Onder je bruidsjurk draag je vaak ook al prachtige lingerie, dus je hoeft niet per se twee lingerie setjes te kopen. Zo bespaar je weer geld.

De huwelijksnacht thuis doorbrengen?

Willen jullie na de het huwelijk het liefst in eigen bed slapen? 60% van de pasgetrouwde stellen zegt dit niet te doen. Na zo’n bijzondere dag wil je toch heerlijk wakker worden in een luxe suite met champagne ontbijt? En seks in je eigen bed is ook niet ècht romantisch toch? Past de luxe suite niet meer binnen jullie budget? Dan kun je ook kiezen voor een wat minder luxe hotel, appartement of B&B.

Geld tellen en kaarten lezen

Het is maar net waar je zin in hebt, maar veel stellen tellen geld en lezen de kaartjes tijdens de huwelijksnacht. Niet echt romantisch, maar we snappen wel dat je ontzettend nieuwsgierig bent naar de cadeaus die jullie hebben gekregen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.