Demetrios

Trouwjurken van Demetrios

Het bruidsmodemerk Demetrios komt uit de Verenigde Staten, maar heeft een Griekse roots. Aangezien de trouwjurken een fantastische internationale uitstraling hebben, is dit merk voor vele bruiden de perfecte keuze. Ook beschikt dit merk over een diversiteit aan labels. Of je nu droomt van een bohemian trouwjurk of een grootse prinsessenjurk.

Iedere trouwjurk wordt op unieke wijze gemaakt

De collectie van Demetrios is omvangrijk. Van fijn kantwerk tot uniek weefsel. Iedere trouwjurk wordt immers op unieke wijze gemaakt. De stijl van deze bruidsjurken zijn onder andere stijlvol en romantisch. Vandaag de dag verkopen vele bruidsmodewinkels in Nederland en daarbuiten met trots Demetrios trouwjurken. De ontwerper en tevens eigenaar van Demetrios is een icoon in de bruidsmodewereld. Zijn bruidsjurken bieden namelijk vrouwen de meest veelzijdige stijlen. Dit merk wordt internationaal beschouwd als een modeleider in de bruidsindustrie.

Het ontstaan van Demetrios

Demetrios James Elias werd geboren in de haven van Piraeus in de buurt van Athene, Griekenland. Als kleine jongen emigreerde hij naar de Verenigde Staten met zijn familie. Hoewel hij nog op school zat, assisteerde hij zijn ouders in hun familiebedrijf, een bruidswinkel in Warren, Ohio. Daardoor ontstond liefde voor de bruidsmode en groeide dit uit tot een passie voor het ontwerpen van trouwjurken. In 1980 droomde hij van een eigen bedrijf in de bruidsmode industrie. Hij kocht Ilissa Bridals van New York City. Hij maakte van zijn nog onbekende bedrijf tot een bloeiende, internationale onderneming.

De collectie bekijken

Als je de prachtige Demetrios collectie wilt bekijken, dan kun je een pasafspraak maken bij een van onderstaande bruidsmodewinkels. Deze bruidsmodecollectie wordt door heel Nederland verkocht. Er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt met dit prachtige merk.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Demetrios

Demetrios bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Demetrios bij Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Demetrios bij Bruidsgalerie van de Wetering

Bruidsgalerie van de Wetering
Uden

Demetrios bij Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly
Amsterdam

Demetrios bij Valkengoed

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort