Demetrios

Trouwjurken van Demetrios

Het merk trouwjurken van Demetrios komt uit de Verenigde Staten. De collectie van Demetrios kan worden omschreven als omvangrijk. Van fijn kantwerk tot aan unieke weefsels wordt elke trouwjurk op unieke wijze gemaakt. De stijl van deze bruidsjurken zijn stijlvol en romantisch.

 

Hoe ontstond Demetrios

Demetrios James Elias werd geboren in de haven van Piraeus in de buurt van Athene, Griekenland. Als jonge jongen, emigreerde hij naar de Verenigde Staten met zijn familie. Hoewel hij nog op school zat, assisteerde hij zijn ouders in hun familiebedrijf, een bruidswinkel in Warren, Ohio. Hierdoor groeide zijn liefde voor de bruidsmode en groeide dit uit tot een passie voor het ontwerpen van trouwjurken.

In 1980 droomde hij van een eigen bedrijf in de bruidsmode industrie. Hij kocht Ilissa Bridals van New York City. Hij maakte van zijn nog onbekende bedrijf tot een bloeiende, internationale onderneming.

Vandaag de dag, verkopen vele bruidsmodewinkels in andere landen met trots Demetrios trouwjurken.

Ontwerper en eigenaar, Demetrios is een icoon in de bruidsmode industrie. Zijn trouwjurken bieden vrouwen de meest veelzijdige stijlen. Demetrios wordt internationaal beschouwd als een modeleider in de bruidsindustrie.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Demetrios

Demetrios trouwjurk

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Bruidsmode Demetrios

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Bruidsmode Noord Brabant

De Bruidsgalerie
Uden

Trouwjurken demetrios

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

bruidsjurk Demetrios

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort