Elie Saab

Bruidsmode van Elie Saab

Dit is een fantastisch bruidsmodemerk uit Libanon. De ontwerpen van Elie Saab vergroten de vrouwelijkheid door te werken met fijne materialen, fijne borduursels met uitstekende kwaliteit. De topdesigner van dit fantastische merk bouwt zijn sprookjesachtige creaties met eenvoudige ontwerpen en kostbare middelen terwijl hij altijd een vorm van verfijning behoudt. De ontwerper maakte op 9-jarige leeftijd zijn eerste ‘kunstwerk’ met oude gordijnen van zijn moeder en begon op zijn 18e zonder diploma een eigen atelier! Inmiddels zijn de de bruidsjurken ontzettend geliefd en kon een eigen parfum niet uitblijven…

Romantische en exclusieve trouwjurken

De topdesginer verblindt zijn complexe details en sterke gevoel voor schoonheid. Zijn specialiteit is de ultieme trouwjurk die het silhouet van een vrouw benadrukt. De bruidsjurken zijn glamoureus, maar ook vrouwelijk en romantisch. Er worden luxe stoffen gebruikt en er is oog voor detail. Deze bruidscollectie kan in het kort omschreven worden als romantisch en exclusief en valt in het duurdere segment trouwjurken.

Haute Couture

Dit merk voegt zich bij de Haute Couture en prêt-à-porter collecties en lanceert een geheel nieuwe lijn trouwjurken, Elie Saab Bridal. In de Air de Temps van de moderne bruid presenteert het huis zowel vrouwelijke als gedurfde silhouetten in deze bruidscollectie. Wil je de collectie komen bekijken? Ga dan naar een van de onderstaande verkooppunten.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Elie Saab