Enzoani

Trouwjurken van Enzoani

Het merk Enzoani is ontstaan in 2006, maar de populariteit is snel gestegen. De trouwjurken zijn ontworpen door hoofdontwerper Kang Chun Lin. Ook is hij creatief directeur. Voordat hij mee kon doen met de top in de bruidsmodewereld, heeft hij traditionele en moderne Europese stijlen samengevoegd in prachtige handgemaakte bruidsjurken.

Uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken

Echter is de bruidscollectie van Enzoani uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken in meerdere landen. Dit komt namelijk door de innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en bovenal de pasvorm en afwerking van de trouwjurken. Onder andere Blue by Enzoani en Beautiful bridal. Daarnaast hebben ze mooie bijpassende bruidsaccessoires.

Een jong, bruisend bedrijf met unieke trouwjurken

Omdat het een jong, bruisend bedrijf is, richten zij zich voornamelijk op cutting edge design. Het merk maakt onder andere couture jurken in moderne stijlen, met elegante stoffen. Omdat de focus bij het maken van de jurken wordt gelegd op het creëren van de perfecte pasvorm, is er voor iedere bruid de ideale bruidsjapon. Enzoani wordt bij meerdere bruidsmodewinkels in Nederland verkocht. Wanneer je nog vragen hebt, kun je een afspraak bij een van deze winkels maken om de nieuwste modellen trouwjurken van dit merk te zien.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Enzoani

Enzoani bij Le Michel Bruidsmode

Le Michel Bruidsmode
Geffen

Enzoani bij Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Helmond

Enzoani bij Bruidsmode Lisa

Bruidsmode Lisa
Hengelo

Enzoani bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Bruidshoeve Charlotte

Bruidshoeve Charlotte
Sonnega

Enzoani bij Compagne Bruidsmode

Compagne Bruidsmode
Hardenberg