Justin Alexander

Trouwjurken van ontwerper Justin Alexander

Justin Alexander heeft prachtige trouwjurken die een klassieke, verfijnde en een tijdloos gevoel uitstralen. Het is luxe op zijn best. De bruidscollectie is namelijk ontworpen en geproduceerd in rijke stoffen met handgemaakte details om elegantie te creëren met een vleugje Old Hollywood glamour… Jullie trouwdag is een speciaal moment in het leven. Niet alleen voor jullie als twee individuen, maar ook voor de familie. Het bruidsmodemerk is vereerd wanneer zij een deel mogen uitmaken van die band door middel van een bijzondere bruidsjurk.

De merken

Justin Alexander heeft een geschiedenis in het creëren van een liefde die oneindig duurt. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar actief in de bruidsmode en elke collectie bruidsjurken is net zo divers als de bruiden die ze dragen. De jurken zijn onder andere tijdloos en klassiek, modern en trendy, vrijgevochten en avontuurlijk, romantisch en elegant, trendy en vrolijk. Eindelijke mogelijkheden wachten op jou. Vind jouw jurk in de schitterende collectie van Justin Alexander.

De collectie bekijken

Kortom: de bruidscollectie is zo tijdloos als eb en vloed. Wanneer je vragen hebt over deze collectie, raden wij je aan om een pasafspraak te maken bij een bruidsmodewinkel bij jou in de buurt. Bekijk de winkel hieronder, klik op de afbeelding en vul het contactformulier in.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Justin Alexander

Justin Alexander bij het Bruidspaleis

Bruidspaleis
Rotterdam

Justin Alexander bij Fem Weddingshop

Fem Weddingshop
Leek

Justin Alexander bij het Bruidspaleis

Bruidspaleis
Den Haag

Justin Alexander bij de Bruidsgalerie

Bruidsgalerie van de Wetering
Uden

Justin Alexander bij Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Helmond