La Sposa

Bruidsjurken van La Sposa

La Sposa is een van de grootste bruidsmodemerken die we kennen. Dit merk is het kleine zusje van Pronovias. Deze trouwjurken hebben dezelfde hoge kwaliteit en afwerkingsniveau, maar zijn doorgaans net iets betaalbaarder. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van alternatieve materialen. De prachtige bruidscollectie bestaat uit kant en stevig satijn. Van stoer en sexy tot super romantisch. Super populair bij de bruid van nu! Met prachtige stoffen, Spaans kant en zacht glanzend satijn heeft La Sposa mooie jurken in de collectie die zeker de moeite waard zijn om te bekijken en te passen.

Alles perfect, tot in detail afgewerkt

De kenmerken van dit bruidsmodemerk zijn onder andere elegant en exclusief. Alles perfect, tot in detail afgewerkt met de mooiste en meest luxe kwaliteit in de gebruikte stoffen. Het is een bijzondere collectie met veel variatie in stijlen.

De collectie bekijken

Wil jij de prachtige collectie van La Sposa komen bekijken en passen? Dan ben je van harte welkom in een van de onderstaande verkooppunten. Door heel Nederland wordt dit fantastische bruidsmodemerk verkocht, dus er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk La Sposa

La Sposa bij Koonings

Koonings The Wedding Palace
Deurne

La Sposa bij Fem Weddingshop

Fem Weddingshop
Leek

La Sposa bij Xsasa Bruidsmode

Xsasa Bruidsmode
Groningen