De laatste mode in vintage, modern en design trouwjurken

De laatste mode in vintage, modern en design trouwjurken

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk is toch nét even anders dan het shoppen voor een alledaagse outfit. Je hebt vast lang uitgekeken naar dit moment en je gaat vast niet voor de eerste de beste jurk die je ziet. Er zijn veel mooie stijlen en ze hebben allemaal iets bijzonders. Welke stijl trekt jou het meeste aan? Ga je voor een vintage trouwjurk, een moderne jurk of vind je een design bruidsjurk het mooist? Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we op deze pagina drie verschillende stijlen voor je op een rij gezet.

Een vintage trouwjurk is bijzonder

Ben je op zoek naar een trendy vintage trouwjurk? De vintage trouwjurken zijn het komende jaar aangepast aan de tijd van nu zonder dat ze de authentieke charme verliezen. De prachtige kleuren en de verleidelijke bloemenpatronen geven elke bruid de mogelijkheid een vintage trouwjurk te kiezen die bij haar persoonlijkheid past. Door de schitterende details passen deze bijzondere trouwjurken natuurlijk perfect bij het ultieme boho-feest. Breng een bezoekje aan Wedding Wonderland voor een prachtige jurk in vintage stijl. Zo ben je als bruid net iets anders dan anders.

Merk: Très Chic

Moderne bruidsmode

Moderne bruidsmode is een stijl die je naast de andere jurken eruit ziet springen. In 2018 kom je binnen deze stijl hippe, wilde jurken tegen met verrassende elementen. Ga jij het liefst met de tijd mee? En wil je er trendy uitzien op de mooiste dag van je leven? Dan past deze stijl perfect bij jou!

Merk: Bianco Evento

Design trouwjurken

Deze jurken collectie is hot, hip & happening en helemaal van nu. Bij Wedding Wonderland vind je steeds meer echte designer labels. In de showroom in Almere-Stad vind je een alsmaar groeiende collectie met prachtige designer trouwjurken voor ieder budget. Stuk voor stuk zijn het allemaal unieke trouwjurken. Wedding Wonderland heeft voor elk wat wils, en in allerlei maten, kleuren & stijlen!

Merk: Brinkman

Op deze pagina heb je de laatste mode in vintage, modern en design trouwjurken kunnen lezen. Maar er zijn natuurlijk ook nog vele andere stijlen. Laat je adviseren door een medewerker van de bruidsmodewinkel. Zij hebben er een goede kijk op wat je wel en niet zal staan. Veel succes met het vinden van jouw droomjurk!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.