Ladybird

Bruidsmode van Ladybird

Wanneer je gaat trouwen, is de trouwjurk een belangrijk onderdeel van je trouwdag. Bruidsmode van Ladybird is gemaakt voor de eigentijdse bruid. Een trouwjurk met internationale allure! Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen. De bruidsmode van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.

Verschillende stijlen trouwjurken

Ladybird heeft vele verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. In de online collectie van Ladybird bruidsjurken vindt je ook Avant Garde trouwjurken, Bohemian trouwjurken, Couture trouwjurken, Gekleurde trouwjurken, Lucky-Moderne trouwjurken, Ornaments-Glamour trouwjurken, Prinsessen trouwjurken, Royal-Koninklijke trouwjurken, Sexy trouwjurken, Sparkle-Glitter trouwjurken, Transparante trouwjurken, en Zwangerschaps trouwjurken. Voor de bruid met een maatje meer zijn er plus size-grote maten trouwjurken. Een trouwjurk met kwaliteit en een prachtige pasvorm.

‘Als een lieveheersbeestje op je landt, zal er iets geweldigs met je gebeuren.’

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine beestje staat ook symbool voor de liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar bruidsjurken overbrengt. Een trouwjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar trouwdag geen genoegen zou moeten nemen met minder. Geluk vind je op je trouwdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke bruidsjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Ladybird

LadyBird trouwjurk

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Bruidshuis Dokter-De-Graaf

Bruidshuis Dokter-De Graaf
Kampen

Ladybird

Xsasa Bruidsmode
Groningen

Exclusief Bruidsmode
Maasbree

LadyBird Vintage trouwjurk

Le Michel Bruidsmode
Geffen

Bruidspaleis
Rotterdam

Ladybird bruidsjurk

Compagne Bruidsmode
Hardenberg

Bruidsmode Lisa
Hengelo

Bruidsboutique MariAnna
Sneek

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Bruidspaleis
Den Haag

Ladybird trouwjurk

De Bruidssalon
Stadskanaal

Bruidshoeve Charlotte
Sonnega

Trouwjurk LadyBird

Speciality
Valkenburg aan de Geul

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort

Ladybird Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode
Hoogeveen

Bruidsmode Atelier
Groningen