Ladybird

Bruidsmode van Ladybird

Wanneer je gaat trouwen is de trouwjurk een belangrijk onderdeel van je trouwdag. Bruidsmode van Ladybird is gemaakt voor de eigentijdse bruid. Een trouwjurk met internationale allure! Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen. De bruidsmode van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.

Verschillende stijlen trouwjurken

Ladybird heeft vele verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. In de online collectie van Ladybird bruidsjurken vindt je ook vintage trouwjurken, strapless trouwjurken, korte trouwjurken, trouwjurken kort voor lang achter, trouwjurken met lange mouwen, prinsessen trouwjurken, trouwjurken met bolero’s en prachtige gekleurde trouwjurken. Daarnaast bieden ze nog een deluxe lijn aan met schitterende trouwjurken van uitzonderlijke goede kwaliteit. Voor de bruid met een maatje meer is er de Ladybird +More collectie. Een kwaliteits trouwjurk met een prachtige pasvorm.

‘Als een lieveheersbeestje op je landt, zal er iets geweldigs met je gebeuren.’

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine beestje staat ook symbool voor de liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar bruidsjurken overbrengt. Een trouwjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar trouwdag geen genoegen zou moeten nemen met minder.

Geluk vind je op je trouwdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke bruidsjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

Vintage trouwjurken

Zoek je een vintage bruidsjurk? Bekijk de grote collectie vintage bruidsjurken van Ladybird online. Deze collectie bruidsmode bestaat uit romantische en tegelijkertijd sexy trouwjurken in schitterende stoffen en designs.

Vintage is helemaal ‘hot’ en daarom heeft Ladybird bruidsmode een nieuw label met trouwjurken geïntroduceerd:
Ladybird Vintage. Deze bijzondere bruidsmode collectie bestaat uit romantische, stijlvolle bruidsjurken die gemaakt worden van het mooiste kant.

Ladybird De Luxe Collectie

Ladybird De Luxe is een schitterende, romantische collectie bruidsjurken. De trouwjurken in deze collectie zijn natuurlijk kenmerkend vanwege hun luxe uitstraling en het gebruik van de mooiste stoffen en het fijnste kant.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk LadyBird

LadyBird trouwjurk

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Bruidshuis Dokter-De-Graaf

Bruidshuis Dokter-De Graaf
Kampen

Ladybird

Xsasa Bruidsmode
Groningen

Exclusief Bruidsmode
Maasbree

LadyBird Vintage trouwjurk

Le Michel Bruidsmode
Geffen

Bruidspaleis
Rotterdam

Ladybird bruidsjurk

Compagne Bruidsmode
Hardenberg

Bruidsmode Lisa
Hengelo

Bruidsboutique MariAnna
Sneek

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Bruidspaleis
Den Haag

Ladybird trouwjurk

De Bruidssalon
Stadskanaal

Bruidshoeve Charlotte
Sonnega

Trouwjurk LadyBird

Speciality
Valkenburg aan de Geul

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort

Ladybird Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode
Hoogeveen

Bruidsmode Atelier
Groningen

Prinsessen trouwjurk | Ladybird Princess

Op zoek naar die unieke prinsessen bruidsjurk of Sissy bruidsjurk? Bekijk online de romantische en sexy trouwjurken collectie van Ladybird Princess en waan je in romantische sferen. De Ladybird Princess collectie is speciaal voor bruiden die zich als een prinses willen voelen op hun huwelijksdag. De collectie bestaat uit trouwjaponnen met indrukwekkende, tulle rokken en schitterende versierde lijfjes.

Grote maten trouwjurken | By Ladybird +More

Zoekt je een trouwjapon in een grote maat (tot maat 60) bekijk de grote maten trouwjaponnen collectie van Ladybird Plus Size. Deze bruidsmode collectie bestaat uit elegante trouwjurken met een perfecte pasvorm in grotere maten.

De exclusieve Ladybird +More bruidsmode collectie bestaat uit schitterende bruidsjurken met een perfecte pasvorm voor een maatje meer. De bruidsjurken accentueren de mooie, vrouwelijke rondingen en zorgen ervoor dat iedere bruid er geweldig uit ziet op haar trouwdag. Zowel strapless bruidsjurken in grote maten als gekleurde bruidsjurken in grote maten.

Gekleurde trouwjurken

Ben je op zoek naar een mooie gekleurde trouwjurk? Ladybird heeft ook een prachtige, diverse collectie met gekleurde bruidsjurken, avondjurken en bruidsmeisjes jurken. Deze modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kan bijvoorbeel kiezen uit mooie diep blauwe kleuren, maar ook romantische rode of roze trouwjurken. Ook kun je kiezen voor een spectaculaire zwarte of paarse bruidsjurk. Bekijk de collectie gekleurde trouwjurken van Ladybird hier online.

Korte trouwjurken en bruidsjurken

Ben je op zoek naar een korte bruidsjurk, die kort is aan de voorkant maar lang aan de achterkant, bekijk dan de collectie korte trouwjurken van Ladybird bruidsmode. De korte bruidsurk wordt steeds populairder  en is ook ideaal voor een meer informele bruiloft of bruiloft op bijvoorbeeld het strand. Ladybird heeft zowel de korte bruidsjurken als de zogenaamde tea-length trouwjurken.

Trouwjurken met lange mouwen en met jasjes

Ben je op zoek naar een trouwjurk met lange mouwen, bijvoorbeeld van kant, of met een jasje of bolero? Bekijk de collectie trouwjurken met lange mouwen van Ladybird online of bezoek een Ladybird bruidshuis die je in de rechter kolom van deze pagina aan treft.