Linea Raffaelli

Trouwjurken van Linea Raffaelli

De collecties trouwjurken van Linea Raffaelli zijn afkomstig van een goed georganiseerd familiebedrijf uit België.  Alle trouwjurken en accessoires zijn speciaal en super vrouwelijk. Vanuit het onderdeel Wedding Dresses biedt Linea Raffaelli een uitgebreide collectie trouwjurken die al jarenlang bekend staat om de stijl, originaliteit en niet te vergeten de kwaliteit.  Dit mooie bruidsmodemerk is ook erg romantisch en toch modern. De fijne ruches en schitterende applicaties kenmerken een trouwjurk van Linea Raffaelli. De combinatie van diverse stoffen en altijd up to date collecties als het gaat om de trends in bruidsmode,  maken deze trouwjurken eigentijds en zeer speciaal. De details in de trouwjurken geven net dát extraatje om de bruidscollectie tot een schitterend eindresultaat te brengen. Bij Linea Raffaelli  streeft men ernaar om elk ontwerp uniek te maken. Daarom worden uitsluitend de meest verfijnde Italiaanse en Spaanse stoffen gebruikt.  Comfort en een perfecte pasvorm zijn  hierbij even belangrijk als de look van de trouwjurk, de galajurk en de jurken voor de bruidsmeisjes.

Diverse collecties

Naast de collecties trouwjurken onder de noemer Wedding Dresses biedt Linea Raffaelli nog diverse unieke collecties waaronder een diversiteit met gelegenheidskleding waaronder kleding voor de moeder van de bruid, party en coctailkleding, een casual chique collectie en een luxe collectie. Tevens is er een bijzondere collectie met kinderbruidskleding voor de bruidsmeisjes en een schitterend aanbod bruidsaccessoires met schoenen, tassen en andere accessoires.

Shoes & Bags

Linea Raffaelli staat bekend als een eigentijds bruidsmodemerk en biedt daarom naast de uitgebreide collecties trouwjurken, gala- en party kleding en kinderbruidskleding nu ook een schitterend assortiment schoenen en tassen voor de bruid en de bruidsgasten. De bruidsschoenen zijn uiteraard aangepast op de Wedding Dresses collectie en ook de andere items van Shoes en Bags matchen uitstekend met de feest- en gelegenheidskleding van Linea Raffaelli.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Linea Raffaelli

Linea Raffaelli

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Linea Raffaelli trouwjurk

Bruidsboetiek Lovely lady
Waalwijk

Bruidsboutique MariAnna

Bruidsboutique MariAnna
Sneek

Linea Raffaelli

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

Koonings Bruidsmode

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Linea Raffaelli bruidsjurk

Compagne Bruidsmode
Hardenberg