Lucca Bridal

De sprookjesachtige trouwjurken van Lucca Bridal

Lucca Bridal is een Deens bruidsmodemerk. Lucca geboren in het mooie Denenemarken was geïnspireerd door het mooie landschap en de sprookjes van Christian Andersen. De vele sprookjes van Christian Andersen gaan over prinsen, prinsessen en koningen. Als klein meisje was ze daar helemaal van onder de indruk.

Geïnspireerd door al deze schoonheid en magie, besloot Lucca’s moeder dat het tijd was voor een echt sprookje… een trouwjurk lijn en Lucca Bruid was geboren!

Lucca’s moeder, Anne-Lise Moeller Jensen, ontwerpt de mooiste collectie bruidsjurken. Lucca bridal trouwjurken worden nu verkocht in 19 landen.

Luca Bridal heeft ook voor de bruidsmeisjes prachtige bruidskleding, zelfs de allerkleinsten zijn niet vergeten, want ook in de kleinste maatjes heeft Lucca bruidskleding. Heb je een maatje meer? Ook Lucca Bridal heeft de bruidjes met een maatje meer niet vergeten. Ze heeft een schitterende +collectie.

In 2011 kwam er nog een sprookje van haar uit, want Lucca Bridal werd ook door Amerika ontdekt. Misschien trouw je niet met een prins op het witte paard, maar Lucca Bridal kan met haar trouwjurken wel voor een sprookjeshuwelijk zorgen.

 

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Lucca Bridal

Bruidsmode Queeny's Leeuwarden

Bruidsmode Queeny’s
Leeuwarden