Maggie Sottero

Mooi afgewerkte trouwjurken van Maggie Sottero

Maggie Sottero is een bruidsmodemerk uit Amerika. Maggie Sottero heeft romantisch, chique en nauwsluitende zeemeermin trouwjurken. De bruidscollectie van Maggie Sottero is prachtig bewerkt met Swarovski kristallen en het model van de trouwjurk zorgt voor een verfraaiing van het vrouwelijke figuur. De trouwjurken zijn niet alleen schitterend om te zien, ze staan ook bekend om de hoogwaardige stoffen en aandacht voor elk detail op iedere jurk. Ook wordt er in de collectie veel kant gebruikt.

Trouwjurken van Maggie Sottero ware kunstwerken

Maggie Sottero is al meerdere keren beloond met een award voor een collectie trouwjurken. Het zijn geen gewone trouwjurken, maar het zijn op zich ware kunstwerken, zoals je ook op de foto’s kunt zien. De trouwjurken onderscheiden zich dan ook van de rest.

BOHO CHIC IS DE TREND!

De collectie trouwjurken van Maggie Sottero is gericht op de Bohemian stijl oftewel boho Chic. Romantische vintage jurken, met daarbij de bijhorende bruidskapsels en daarbij kunnen de bloemen in het haar niet ontbreken!. Bij deze jurken kun je helemaal wegdromen. Als je naar de afbeeldingen kijkt snap je wat ik bedoel….

WERELDWIJD GEWILDE BRUIDSJURKEN

Maggie Sottero trouwjurken behoren elk seizoen tot de meest geliefde en gewilde jurken bij bruiden uit de hele wereld. Ze blijven dan ook trouw aan de ontwerpers die elk seizoen weer voor prachtige collecties zorgt. De jurken zijn geschikt voor elke bruid, lang, kort etc. Alle jurken zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.

EEN DROOM: TROUWEN IN EEN TROUWJURK VAN MAGGIE SOTTERO

Zoals je ziet op de foto’s, maak je echt indruk op alle gasten als je gaat trouwen in een trouwjurk van Maggie Sottero. Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, dus als jij echt indruk wilt maken met een mooie trouwjurk als je gaat trouwen, zou je zomaar voor een bruidsjurk van Maggie Sottero kunnen kiezen. Een droom die werkelijkheid wordt!
Hou er wel rekening mee, dat de man waarmee je gaat trouwen de trouwjurk ook mooi zal vinden.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Maggie Sottero

Trouwjurk Maggie Sottero

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Bruidsjurk Maggie Sottero

De Bruidsgalerie
Uden