Marylise

Trouwjurken van Marylise

“Creativiteit en authenticiteit veroveren de wereld”

Ons geheim? Dynamisme, durf en vooral creativiteit. Een bruidsjurk is pure emotie. Zowel voor de ontwerper als voor de bruid. Daarom geven wij onze ontwerpers de creatieve vrijheid. Het resultaat zijn vijf authentieke stijlen, getekend door evenveel ontwerpers. En voor de campagnes werden ze in beeld gebracht in verschillende sferen die telkens de spirit van de collectie weerspiegelen. Hiervoor trokken we naar Zuid-Afrika, een land met vele gezichten.

Uitgangspunt Marylise: De bruid van vandaag

Uitgangspunt voor onze ontwerpers is de bruid van vandaag : een jonge, dynamische en modebewuste vrouw die wel weet wat ze wil. Haar bruidsjapon moet aansluiten bij haar wensen en haar persoonlijkheid. Bruidsmode moet volwaardige mode zijn. Daarom gaan we elk jaar voor vernieuwing. Als trendsetter zijn we bereid om risico’s te nemen. Op die manier blijven we de bruid verrassen met nooit geziene bruidscreaties.

Steeds meer agenturen en bruidsboetieks ontdekken Marylise, onze twee bruidscollecties die complementair zijn en die elk op hun manier met hun tijd mee evolueren. Met deze kwalitatieve bruidsjurken bieden we een breed maar hoogstaand gamma waarin bijna elke bruid zich kan herkennen.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Marylise

Bruidspaleis Den Haag

Bruidspaleis
Den Haag

Trouwjurk van Marylise

Compagne Bruidsmode
Hardenberg

Bruidspaleis Rotterdam

Bruidspaleis
Rotterdam

Bruidsmode Lisa Hengelo

Bruidsmode Lisa
Hengelo

Koonings Bruidsmode Deurne

Koonings The Wedding Palace
Deurne

Bruidshuis Elly Zwanenburg

Bruidshuis Elly
Zwanenburg

Bruidshuis Diana Boxmeer

Bruidshuis Diana
Boxmeer

Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort

Valkengoed Wedding Fashion
Amersfoort