Bruidsboetiek Lovely Lady

Modeca-trouwjurken
Bruidsjurken
1_Bruidsboetiek_Lovely_Lady
2_Bruidsjapon_Brabant
3_Bruidsjapon-Waalwijk
4_Bruidsmode_Brabant
5_Bruidsmode_Waalwijk
6_Trouwjapon_Waalwijk
7_Trouwjurk-met-kant
8_Witte-trouwjurk
Bruidskleding-kinderen
Bruidsmeisje_Brabant
Bruidsmeisje-Brabant
Jurkje_Bruidsmeisje_Brabant
Jurkje-bruidsmeisje
Kinderbruidskleding
Kinderbruidskleding-Brabant
Kleding-bruidsmeisje

Bruidsboetiek Lovely Lady

Cosmobella, Creations of Leijten, La Sposa, Lillian West, LINEA RAFFAELLI, Sweetheart, White One

Stationsstraat 86
5141 GG Waalwijk
T 0416-337388
I www.lovelylady.nl

 

PASSIE in Bruidsmode

Bruidsboetiek Lovely Lady is een bruidsboetiek met PASSIE en al 43 jaar een begrip in de bruidsmode. Voor elk budget een schitterende bruid! Dat is waar wij voor staan. De collectie van 2018 is ingekocht en we kunnen met trots zeggen dat we de mooiste japonnen hebben uitgezocht van topmerken, zoals Modeca/White One/Sincerity/Sweetheart/Diana le Grand en Lineau Raffaeli en dat wij elke stijl presenteren in de winkel. Op onze site www.lovelylady.nl zijn alle jurken te bewonderen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle winkel, we maken van elke passessie een feestje en de adviseuse gaat samen met jou op zoek naar jouw droomjurk. Ook hebben wij een ruime keuze in onze bruidsmode outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

 

Atelier aan huis

Lovely Lady heeft een atelier aan huis waardoor jouw eigen bijzondere inbreng aan de jurk altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom. Wil je een unieke creatie? Ook dat is mogelijk! Ons team gaat graag met jou om de tekentafel om voor jou een prachtig droomresultaat te creëren. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor mooie stijlvolle accessoire zoals sluiers, lingerie sieraden en schoenen.

 

Jurkjes voor de bruidskinderen

Voor de bruidskinderen hebben wij een aantal prachtige jurkjes in huis, maar ook hiervoor geldt dat door het atelier, geheel passend bij de uitgekozen trouwjurk, er mooie jurkjes voor de bruidsmeisjes gemaakt kunnen worden.

 

VIP avonden

Perfect voor de druk bezette moderne jonge vrouw van deze tijd: onze VIP avonden! Als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw trouwjapon kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje.

 

Vrijblijvend een afspraak maken

Nieuwsgierig geworden? Maak gauw een afspraak via het formulier en maak kennis met jouw droomjurk!

Sabina Olde Olthof

Tags

Cosmobella, Creations of Leijten, La Sposa, Lillian West, Linea Raffaelli, Sweetheart, White One