Bruidsboetiek Twinkel

Bruidsboetiek Twinkel Geesbrug
Bruidsboetiek-_twinkel_bruidsjaponnen
Bruidsboetiek-_twinkel_bruidsjurk
Bruidsboetiek-_twinkel_bruidsjurken
Bruidsboetiek-_twinkel_bruidsmode
Bruidsboetiek-_twinkel_trouwjapon
Bruidsboetiek-_twinkel_trouwjaponnen
Bruidsboetiek-_twinkel_trouwjurk
Bruidsboetiek-_twinkel_trouwjurken

Bruidsboetiek Twinkel

Gekleurde trouwjurken, Goedkope trouwjurken, Trouwjurk huren

Verlengde Hoogeveensevaart 182
7917 TH Geesbrug
T 0528-342083
I www.bruidsboetiektwinkel.nl

 

Trouwjurken

Van jongs af aan dromen de meesten vrouwen al om een bijzondere trouwjurk te dragen op haar mooiste dag. Smaken verschillen en daarom wil je wat te kiezen hebben. Bruidsboetiek Twinkel heeft een grote collectie veelzijdige bruidsmode, zowel romantisch, klassieke als moderne eigentijdse bruidsjurken tot € 950,-. Ook hebben wij bruidslingerie, bijoux en haaraccessoires.

Trouwjapon op maat

Als je je droomjurk gevonden hebt, moet er nog iets aan gedaan worden om het perfect te laten passen, dit wordt gedaan door Jettie Everts. Ongeveer 6 weken voor jullie bruiloft wordt de bruidsjurk weer opnieuw gepast zodat deze dan perfect op maat kan worden gemaakt voor de finishing touch. Tevens wordt dan de ophaaldatum met u afgesproken. Op het afgesproken tijdstip hangt de trouwjapon keurig gestreken klaar, waarna hij nog een keer gepast wordt. Als alles naar tevredenheid is wordt de bruidsjapon zorgvuldig ingepakt in een mooie bruidshoes en kan het feest beginnen!

Uw outfit compleet, nu de bruidskinderen nog!

De bruidskinderen verdienen het natuurlijk ook om op hun mooist te zijn tijdens deze speciale dag. Voor de meisjes/dames zijn er mooie bruidsmeisjesjurken en bijpassende schoenen. En voor de jongens heb ik prachtige 5-delige kostuums met bijpassende schoenen. Ook voor de allerkleinsten is er een mooie collectie aanwezig.

Maak het plaatje compleet!

Heeft u uw droomjurk gevonden? Dan gaat u natuurlijk op zoek naar mooie bijpassende accessoires. Accessoires kleden de bruid af en maken uw bruidsoutfit helemaal compleet. Hierbij helpen wij u graag, wij beschikken over een ruim aanbod zodat er altijd wel accessoires zijn die passen bij uw trouwjurk en bij de sfeer van de bruiloft. Wij hebben o.a. bruidstasjes, sluiers, torseletten, bolero’s, hoepelrokken, bruidsparaplu’s, ringkussens, sieraden en haaraccessoires. Ons assortiment kan variëren, vraag naar ons actuele aanbod.

Sabina Olde Olthof

Tags

Gekleurde trouwjurken, Goedkope trouwjurken, Trouwjurk huren