Bruidshoeve Charlotte

bruidshoeve_charlotte_bruidmode
bruidshoeve_charlotte_bruidmode_bruidsjurk
bruidshoeve_charlotte_bruidmode_bruidsjurken
bruidshoeve_charlotte_bruidmode_LadyBird
bruidshoeve_charlotte_bruidmode_trouwjurk
bruidshoeve_charlotte_bruidmode_trouwjurken
bruidshoeve_charlotte_bruidsjapon
bruidshoeve_charlotte_bruidsjaponnen
bruidshoeve_charlotte_bruidsjurk
bruidshoeve_charlotte_bruidsjurk_ladyBird
bruidshoeve_charlotte_bruidsjurken
bruidshoeve_charlotte_bruidsjurken_ladyBird
bruidshoeve_charlotte_trouwjapon
bruidshoeve_charlotte_trouwjaponnen
bruidshoeve_charlotte_trouwjurk
bruidshoeve_charlotte_trouwjurk_ladyBird
bruidshoeve_charlotte_trouwjurken
bruidshoeve_charlotte_trouwjurken_ladyBird

Bruidshoeve Charlotte

Affinity, Enzoani, LadyBird, Sweetheart, Très Chic

Pieter Stuyvesantweg 40
8478 HE Sonnega
T 0636059796
I www.bruidshoevecharlotte.nl

 

LET THE FUN BEGIN!

Stap binnen bij Bruidshoeve Charlotte met een open mind. Je kunt jezelf wel in een enorme Sissi-jurk gedroomd hebben, het gaat erom dat ook in real-life het plaatje klopt. Durf ook eens iets heel anders te passen, je zou jezelf enorm kunnen verrassen… Welke stijl je ook kiest, als jij er maar in straalt!

 

GEZELLIG EN GOED

Geniet bij ons van de ruimte en de ontspannen romantische sfeer. Als enthousiaste vakvrouw vind ik het ontzettend leuk om de aanstaande bruid alle tijd en aandacht te geven. Daarom werken we op afspraak. Neem je iemand mee? Nodig dan een familielid en/of vriend(in) uit die weet wat jouw stijl is en die jouw mening het allerbelangrijkst vindt.

 

DE TROUWJURK MOET ALS GEGOTEN ZITTEN

Het kan zijn dat de trouwjurk hier en daar nog net even anders kan. Gea prikt een paar ouderwetse spelden en de coupeuse zorgt dat de trouwjurk als gegoten zit. Tot slot kom je natuurlijk nog even doorpassen.

 

VAN TOP TOT TEEN

Je kunt bij ons terecht voor een ‘losse’ bruidsjurk en dat is prima. Wil je het plaatje compleet maken? Kijk, pas en kies naar hartelust uit bruidslingerie, schoenen, sieraden en haaraccessoires. Handig!

 

WANNEER EEN TROUWJURK UITZOEKEN?

Ongeveer een half jaar voor de trouwdatum is perfect. Als jouw maat besteld moet worden dan duurt dat ongeveer drie maanden. Heb je nog maar twee maanden? Geen paniek, je kunt gewoon komen passen. We hebben een grote collectie bruidsmode in huis.

 

BRUIDSMODEMERKEN

Romantisch kant, uitgesproken strass, of basic stijlvol? Ontdek onze sfeervolle bruidshoeve met een verrassend breed aanbod van mooie merken. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Ladybird, Princess Line by Ladybird, Ladybird Vintage, Sweetheart, Morilee by Madeline Gardner, Romantica of Devon, Ronald Joyce, Beautiful, 2IU impress u, Enzoani, JolieDress, Nicole, Très Chic, Weise, Sincerity, Bridalstar en Affinity.

 

ER IS MEER, VEEL MEER…

Op ons gezellige trouwplein zijn diverse zaken gevestigd, die net als wij werken op afspraak. Je vind er o.a. herenmode, fotograaf, beauty- en kapsalon.

Sabina Olde Olthof

Tags

Affinity, Enzoani, LadyBird, Sweetheart, Très Chic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.