Bruidsmode Lisa

Bruidsmode_Lisa_Hengelo
Trouwjurk_Hengelo
Blue-by-Enzoani_trouwjurk
Bruidsjapon_Overijssel
Bruidsjurk_Overijssel
Korte-Trouwjurk
Rembo-Styling_Trouwjurk
Trouwjurk-Ladybird

Bruidsmode Lisa

Enzoani, LadyBird, Marylise, Modeca, Rembo Styling

Drienerstraat 89-91
7551 HR Hengelo
T 074-2911510
I www.bruidsmodelisa.nl

 

BRUIDSMODE LISA, EEN VERTROUWD ADRES IN HET OOSTEN VAN NEDERLAND

Bruidsmode Lisa heeft verschillende bijzondere stijlen trouwjurken. Door de ruime keus in de modellen en merken trouwjurken, is er dus voor ieder wat wils! Door het verschil in details zoals bijzondere halslijnen, en sexy decolletés, spaghettiebandjes, halter, off-shoulder of juist one-shoulder maak je dat jouw bruidsjurk bij jou en je figuur past.

 

HET ATELIER

Bruidsmode Lisa heeft een eigen atelier. Dat biedt vele voordelen. We houden alles in eigen hand, onze ervaren coupeuses kunnen een model afstemmen op jouw specifieke wensen en ze kunnen tot op het laatste moment aanpassingen maken, zodat jouw bruidsjurk op de trouwdag perfect zit. Je komt een week voordat je gaat trouwen nog altijd een laatste keer passen zodat we zeker weten dat alles goed zit.

 

OP JE TROUWDAG THUIS AANGEKLEED

Het is bij ons al jaar en dag gebruikelijk dat wij op je trouwdag bij jou thuis komen helpen met aankleden van jouw trouwjurk. Zo weet je zeker dat de trouwjurk perfect zit en ben je ook wat rustiger want je wordt aangekleed door een professioneel iemand die precies weet waar ze op moet letten. Dit geeft overigens ook een stukje rust voor de naaste familie of beste vriendin die jou anders misschien zou moeten helpen met het aankleden. Je zult als je ietwat zenuwachtig bent maar een hele rij knoopjes dicht moeten doen! Het aankleden aan huis gebeurt in een redelijke straal vanaf Hengelo en gaat altijd in goed overleg.

De bruidsmodemerken die je bij ons kunt vinden zijn: Blue By Enzoani, Creation of Leijten, Marylise, LadyBird, Modeca, Nicole, Rembo Styling en Harten7.

Sabina Olde Olthof

Tags

Enzoani, LadyBird, Marylise, Modeca, Rembo Styling