Compagne Bruidsmode

Trouwjurk-Stella-York-met-kant
Bruidsjurk-Stella-York
Modeca-trouwjurk
Ladybird-Grote-maten-bruidskleding
Trouwjurk-Sincerity
Affezione-bruidsjurk

Compagne Bruidsmode

Affezione, Enzoani, LadyBird, Lillian West, LINEA RAFFAELLI, Marylise, Modeca, Rembo Styling, Sincerity, Sweetheart

Voorstraat 45
7772 AB Hardenberg
T 0523-261227
www.compagne.nl

 

SPECIALIST IN TROUWJURKEN!

Bij Compagne Bruidsmode vind je een bruidswinkel vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken én in alle prijsklassen. Als je écht je droomjurk wilt vinden kom je voor een pas-sessie naar onze winkel! Onze pasafdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust je droomjurk kunt passen. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen jou bij het maken van de juiste keuze. En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode heeft naast de uitgebreide collectie trouwjurken grote keuze in bruidslingerie, bruidssluiers, bruidsschoenen, kousen, sieraden en haaraccessoires voor de bruid.

TROUWJURKEN GROTE MATEN

Compagne Bruidsmode is gespecialiseerd in bruidsjurken in grote maten en we hebben een ruime keuze daar in. Je hoeft echt geen klein maatje te hebben om er geweldig uit te zien op je trouwdag. Wij zijn van mening dat een vol figuur juist schitterend kan zijn, zeker met de ruime keuze trouwjurken in een grote maat die bij ons in de bruidswinkel hangen.

Laat je niet gek maken door alle plaatjes in bruidsmagazines. Hierin hebben de meeste modellen maatje 34 of 36. Wij weten echter dat er heel veel bruidjes zijn die een trouwjapon zoeken in een grotere maat. De bruiden met een maatje meer maken zich vaak veel zorgen over het kiezen van een bruidsjurk, omdat ze denken dat een echte bruidsjurk hen niet zal staan. Gelukkig is dat helemaal niet waar. Iedereen kan schitteren in een trouwjurk, of je nu maatje 36 of 56 hebt.

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN JOUW TROUWJURK

Benadruk je schoonheid: Voor de bruiden met een maatje meer zijn er allerlei tips en trucs om te zorgen dat je er geweldig uitziet in je trouwjurk. Het is vooral belangrijk om jouw sterke punten te laten zien. En daar waar het gecorrigeerd moet worden helpt de juiste bruidslingerie.

Bij een grote maat adviseren wij om een full figure torselet onder je bruidsjurk te dragen. Hierdoor zal jouw droomjurk nog mooier passen. Een torselet zorgt ervoor dat je figuur een vloeiende lijn krijgt, hierdoor valt je trouwjurk prachtig. Een goed bijpassende slip maakt het geheel af en daarmee zie je er ook nog eens schitterend uit ónder je trouwsjurk!

Bij Compagne Bruidsmode kun je trouwjurken tot maat 56 komen passen. Heb je een grotere maat, ook dat kan, wij kunnen van een aantal merken trouwjurken tot en met maat 62 bestellen! Met name de merken Ladybird en Sincerity lenen zich uitstekend voor trouwjurken in een grote maat.

Voor iedere bruid geldt: Bij ons draait het maar om één persoon. Om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft echt alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je bruidsjurk is een belevenis. Vergeet even de hectiek van alle voorbereidingen en de “to do lijstjes”. Geniet van het moment en kom jouw bruidsjurk kopen bij Compagne Bruidsmode in Hardenberg.

ONZE BRUIDSMODEMERKEN:

 • Affezione
 • Callista
 • Enzoani Blue
 • Enzoani Beautiful
 • Ladybird
 • Linea Raffaelli
 • Modeca
 • Rembo
 • Marylise
 • Sincerity
 • Sweetheart
 • Lillian West
 • Stella York

Sabina Olde Olthof

Tags

Affezione, Creations of Leijten, Enzoani, LadyBird, Marylise, Modeca, Rembo Styling