Mariages Bruidsmode

Diane-Legrand-trouwjurk
Ladybird-trouwjurk
Ladybird-bruidsjurk
Modeca-bruidsjurk
Sincerity-trouwjapon
Sincerity-bruidsjapon
White-one-bruidsjurk

Mariages Bruidsmode

LadyBird, Modeca, Sincerity, Sweetheart, White One

Hoofdstraat 102
7901 JT Hoogeveen
T 0528-233344
I www.mariages.nl

 

Mariages Bruidsmode

Bijna alle vrouwen dromen al van jongs af aan om een bijzondere trouwjurk op haar mooiste dag te dragen. Iedereen heeft gelukkig een andere smaak en daarom wil je wat te kiezen hebben. Mariages Bruidsmode heeft een grote veelzijdige collectie bruidsjurken, zowel romantisch, klassieke als moderne eigentijdse trouwjaponnen in iedere prijsklasse. Ook hebben wij bruidslingerie, bruidsschoenen, bijoux en haarmode.
 

Zeer goed en makkelijk bereikbaar

Mariages Bruidsmode heeft een zeer goede reputatie opgebouwd waarin wij altijd vooruitstrevend zijn geweest en heel klantgericht. We zijn ooit begonnen in 1946 als stoffenzaak met naaipatronen voor trouwjurken en hebben in 1970 ons gevormd als specialist in bruidsmode. Inmiddels bemoeit de derde generatie zich met het reilen en zijlen van het bedrijf. Strategisch gelegen in Hoogeveen weten wij de klanten in Noord Nederland goed te bedienen met ons grote aanbod en diversiteit in trouwjurken. Bij Mariages Bruidsmode vind je jurken voor elk budget. Wij willen je graag helpen om jouw droomjapon te vinden. Mariages Bruidsmode is gevestigd in Hoogeveen, zeer goed en makkelijk bereikbaar. Hoogeveen ligt aan de A28 (binnen 30 minuten) vanuit Assen, Emmen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk. Parkeren kan op het Bilderdijkplein achter onze winkel.
 

Eigen atelier

Een trouwjurk is geen confectie het wordt in ons eigen atelier op maat gemaakt op het lichaam.(couture) Dit is precisie werk waar veel tijd en geduld in gaat zitten maar door jarenlange ervaring zijn onze verkoopsters/ coupeuse hier zeer vakkundig in. Zo kunnen wij speciale wensen uitvoeren te denken valt aan een kleuraccent, meer of minder bloot, het verruimen van een jurk bij zwangerschap etc. Soms is de verkoopster/ coupeuse wel één dag bezig met één trouwjurk!

Sabina Olde Olthof

Tags

Enzoani, Justin Alexander, LadyBird, Mark Lesley, Modeca, Sweetheart

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.