Très Chic Bruidsmode

Trouwjurken-Tres-Chic
Tres-Chic-trouwjurken
Witte-trouwjurk
Bruidsmode-Tres-Chic
Tres-Chic
Trouwjurk-met-kant
Trouwjurken-Overijssel

Très Chic Bruidsmode

Brinkman, Très Chic

Eeftinkstraat 2
7496 AG Hengevelde
T 0547-335633
I www.treschic-bruidsmode.nl

 

GROOTSTE EN MEEST COMPLETE BRUIDSMODEZAAK IN TWENTE

Onze mooie bruidsetalage in Hengevelde met tientallen trouwjurken is vanaf de weg goed te zien. Wij zijn de grootste en meest complete bruidsmodespeciaalzaak van Twente. We bieden een compleet pakket aan. Trouwjurken in alle maten met daarbij bijpassende trouwschoenen tot bruidslingerie en bruidssieraden. Met maar liefst vijf labels bieden wij een ongekend ruime bruidscollectie van jong en trendy, romantisch of klassiek tot semi-couturelijn. Maar waar we echt trots op zijn, is dat we vaak complimenten krijgen over onze persoonlijke aandacht. Ons doel blijft om voor iedere bruid de perfecte trouwjurk te maken, om samen met haar ook echt de dag van haar leven te realiseren”.

 

WIJ LEVEREN MAATWERK

Het is ook mogelijk om uw eigen ideeën of ontwerp ten uitvoer te brengen. Elke jurk van Très Chic Bruidsmode is maatwerk en wordt met grote precisie en liefde gemaakt. Wij reizen dan ook de wereld rond om de mooiste designs, de fijnste stoffen en de meest schitterende bruidsaccessoires naar Hengevelde te halen.

 

ADVIES AAN DE BRUID

Onze bruidsstylistes hebben al jaren lange ervaring in het kleden van bruidjes. Naarst de adviezen, luisteren ze heel erg goed naar de bruid in spé Het gaat immers om de bruid en zij moet een trouwjurk dragen die op haar lijf geschreven is. Wij hebben o.a. bruidsjurken van het bruidsmodemerk Trés Chic, Brinkman en Pure.

 

HOE GAAN WIJ TE WERK

Samen met degenen die je vergezellen, word je ontvangen in onze gezellige tearoom. Even relaxen voordat het ‘echte werk’ begint! Vervolgens brengt jouw persoonlijke bruidsstyliste je naar onze bruidscollectieruimte. Daar krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en kan je een eerste keus maken van trouwjurken die je wilt passen. De bruidsstyliste, die gedurende de hele sessie jouw persoonlijke adviseuse is, zal je daarbij adviseren. Met de bruidsjaponnen van je eerste keus ga je vervolgens samen met de styliste en je gezelschap naar een van onze bruidspaskamers. Hier kun je in volledige privacy de keus voor de jurk van je dromen maken. Daarvoor nemen we ruim de tijd om een beeld te krijgen van je wensen en ideeën. Nadat de keuze is gemaakt, wordt jouw creatie speciaal voor jou vervaardigd. Jouw persoonlijke bruidsstyliste begeleidt je gedurende het hele traject.

We ontmoeten je graag bij Très Chic Bruidsmode!

Sabina Olde Olthof

Tags

Brinkman, Très Chic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.