Xsasa Bruidsmode

Ladybird-Xsasa-Bruidsmode
Sweetheart-Xsasa-Bruidsmode
Ladybird-Xsasa-Bruidsmode-Groningen
La-Sposa-Xsasa-Bruidsmode
Ladybird-Xsasa-Bruidsmode-Trends
White-One-Xsasa-Bruidsmode
White-One-Xsasa-Bruidsmode-Groningen
Xsasa-Bruidsmode-White-One
Rosa-Clara-Xsasa-Bruidsmode

Xsasa Bruidsmode

Creations of Leijten, La Sposa, LadyBird, Modeca, Rosa Clará, Sincerity, Sweetheart, White One

Damsterdiep 38
9711 SM Groningen
T 050-3119741
I www.xsasa.nl

 

“THE PLACE TO BE”

Xsasa Bruidsmode is in Groningen “the place to be” voor alle aanstaande bruidsparen. Wij zijn dé speciaalzaak in Noord Nederland op het gebied van trouwjurken en bruidsaccessoires. Door onze prachtige uitgebreide collecties trouwjaponnen laten we elke bruid stralen. Of het nu gaat om een traditionele ivoren bruidsjurk, een pittig kort jurkje of een gekleurde trouwjurk.

Zoek jij een trouwjurk volgens de nieuwste modetrends? Bij ons vind je dé topmerken die helemaal in zijn op dit moment. Door onze uitgebreide collecties trouwjurken laten we elke bruid stralen. Wil je alvast in de stemming komen? Kijk dan op onze pagina met de laatste bruidsmode trends 2018.

 

TOPMERKEN

Xsasa is officieel dealer en premiumdealer van verschillende topmerken zoals: Rosa Clara, Ladybird, White One, La Sposa, Sincerity & Sweetheart. Van Modeca voeren wij het huismerk Modeca zelf niet, maar wel de nieuwe merken van Modeca: Jazz en Le Papillon. Voor bijpassende accessoires, zoals schoenen, lingerie en sieraden kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Bij Xsasa vind je alles onder 1 dak!

 

PLUS COLLECTIE

​Ben je op zoek naar een maatje meer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In een sfeervolle omgeving vind je een uitgebreide keuze aan trouwjurken uit onze Plus size collectie in diverse prijsklassen.

 

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Wij verkopen uitsluitend jurken van bekende merken en wij garanderen altijd de laagste prijs. Als jij een trouwjurk bij ons aanschaft uit de nieuwste collectie dan krijg je automatisch onze Laagste Prijs Garantie.

Sabina Olde Olthof

Tags

Creations of Leijten, La Sposa, LadyBird, Modeca, sincerity, Sweetheart, White One

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.