Très Chic

Très Chic Bridal Wear is een begrip in de Europese bruidsmodebranche, de 6 labels van Très Chic zijn nu al in 22 landen vertegenwoordigd en bij meer dan 350 bruidsmodewinkels verkrijgbaar.

WORDT EEN TRÈS CHIC BRUID

Het uitzoeken van je trouwjurk is één van de allerleukste onderdelen van de organisatie van jullie bruiloft! Want welke trouwjurk is eigenlijk jouw droomjurk? Bij Très Chic heb je maar liefst zes collecties waaruit je kunt kiezen.

• De romantische creaties van Très Chic
• De betaalbare Jessie K. collectie,
• Het eigentijdse design uit de Brinkman collectie,
• Miss Emily +, because size is just a number
• Ga voor de pure klasse van Pure by Elia Moreni.
• Elisabeth Grace voor glamour en luxe

Wat je ook kiest: In een mooie trouwjurk van Très Chic Bridal Wear ben jij zeker het stralende middelpunt op jullie trouwdag. Ontdek de zes prachtige bruidscollecties en vind de trouwjurk die bij jou past!

TRÈS CHIC EEN BETROUWBARE LEVERANCIER

De kracht van het bruidsmodemerk Très Chic zit in de service en de hele snelle levertijden. Très Chic komt altijd na wat ze hebben beloofd en staat bekend als betrouwbare leverancier voor bruidsmodezaken. Dit allemaal is mogelijk omdat de productie van de trouwjurken volledig in eigen hand is. Het brede assortiment is van een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Très Chic krijg je gegarandeerd juiste service, en onder die service verstaan ze onder andere het leveren van bruidsjurken op maat. Bij de trouwjurken zijn aanpassingen op maat, materiaal en kleur mogelijk.

Verkooppunten van het bruidsmodemerk Tres Chic

Très Chic Bruidsmode
Hengevelde

Bruidsmode Groningen

Fem Weddingshop
Leek

Bruidsmode Friesland

Bruidshoeve Charlotte
Sonnega

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Helmond

Bruidsjurken Noord Brabant

De Bruidsgalerie
Uden