Trouwpakken hoeven niet saai en stijf te zijn!

Trouwpakken hoeven niet saai en stijf te zijn!

Trouwpakken hoeven niet saai en stijf te zijn

Voor de bruidegom is het uitzoeken van een trouwpak een belangrijke gebeurtenis. Maar wat voor trouwpak trek je aan? Wat past bij de trouwjurk van je aanstaande vrouw? Kies je voor traditioneel of wil je iets met lef? Er zijn zoveel verschillende stoffen, stijlen, pasvormen en kleuren. Trouwpakken hoeven niet saai en stijf te zijn! Na het lezen van dit blog heb je genoeg inspiratie op kunnen doen en kun je vast een keuze maken. 

Casual trouwpakken

Ben je op zoek naar een casual style voor je bruiloft? Wil je niet in een standaard trouwpak trouwen, maar wel stijlvol voor de dag komen? Dan past deze stijl perfect bij jou. Inspiratie voor je trouwpak doe je op bij Suitsatsea.nl. Wist je dat je hier een speciale Man Cave hebt met uitzicht op zee? Je trouwpak wordt volledig op maat gemaakt en je vrouw krijgt indien gewenst een welness bon! Geen winkel, maar volledige aandacht. Suitsatsea.nl heeft op meer dan 100 beoordelingen een 10! Zeg jij ‘yes’ tegen de Trouwpak Experience?

Casual trouwpak

 

Smoking trouwpak

De smoking is een tweedelig kostuum dat uit een jasje en een broek bestaat. Traditioneel is de smoking zwart. Deze dresscode wordt ook wel ‘black tie’ genoemd omdat de smoking wordt gedragen met een vlinderdas. En vergeet niet dat je onder een smoking altijd lakschoenen hoort te dragen. De smoking wordt meestal los gedragen, dus niet dichtgeknoopt. Op deze manier laat je je broekriem zien. Er zijn mannen die dit niet mooi vinden en ervoor kiezen om een jasje met een taillesjerp te dragen. De smoking is enorm stijlvol voor een huwelijk. Je bent met een smoking altijd feestelijk gekleed. Wanneer je (dag)gasten ook een smoking dragen, wordt er een mooi geheel gecreëerd op jullie mooiste dag. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit op de trouwfoto’s!

Smoking trouwpak

 

Moderne trouwpakken

De moderne bruidegom zoekt een wat meer eigentijdse look voor z’n trouwkleding. Ben jij de bruidegom die ook zo’n mooi en speciaal trouwpak zoekt met een hippe stof en snit? Bij Suitsatsea.nl slaag je voor een trouwpak die niet saai en stijf is! Ga gerust eens langs en laat je verrassen door de moderne collectie!

Moderne trouwpakken

 

Trouwpak met bretels

Bretels werden vroeger geassocieerd met een de lagere klasse, maar trouwpakken met bretels zijn helemaal hip! Bretels zijn een leuke accessoire voor bij het trouwkostuum, mét een handige functie. Ze bretels dienen de broek op zijn plaats te houden wanneer er geen riem gedragen wordt. Veel bretels hebben tegenwoordig metalen klemmetjes die aan de broekrand worden vastgemaakt. Zoek jij ook zo’n mooi & modern trouwpak voor je bruiloft? Bij Suitsatsea.nl style je zelf jouw trouwpak, zoals jij dat wilt!

 

Trouwpak met bretels

Maatpak

Een maatpak wordt volledig op maat gemaakt en is exclusief te customizen naar wens. Uiteraard word je hierbij geïnspireerd & geadviseerd door een Style Artist. Er wordt een ontwerp van je pak gemaakt en daarna gaat de maatpakkenexpert aan de slag. Stof kopen, snijden, tekeningen maken en het kostuum wordt gemaakt. Dit zal wel enige tijd in beslag nemen, denk ongeveer aan een maand werk voor het atelier. Vraag het even na bij de winkel waar je je pak op maat laat maken. Wanneer het trouwpak klaar is, krijg je een seintje en kun je een afspraak inplannen om het pak te komen passen.

Maatpak

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.