Zomerse bruidsjurken

Zomerse bruidsjurken

Zomerse bruidsjurken

Trouwen jullie in de zomer? Een fantastische keuze! In de zomermaanden is het vaak mooi weer en kun je je bruiloft dus lekker buiten vieren. Of je nu gaat trouwen op het strand, in de tuin, aan het water of op een boot, een hot summer wedding wordt onvergetelijk! Heb je er ook al over na gedacht wat voor jurk je gaat dragen? De meeste bruidsmodezaken hebben een prachtige collectie voor een zomerse bruiloft. Korte trouwjurken, jurken voor de strandbruid, kleurrijke jurken en verleidelijke bruidsjaponnen. Want in de zomer mag het natuurlijk wel allemaal iets bloter! In dit blog kun je de mooiste zomerse bruidsjurken bekijken. Enjoy!

 

Korte trouwjurken

Wanneer het 25+ graden is wil je vast niet in een zware jurk lopen met een lange sleep. Daarom is een korte trouwjurk ideaal! Er zijn verschillende lengtes mogelijk.

  • Onder de knie (tea lenght)

Een trouwjurk die net onder de knie valt, wordt ook wel tea lenght genoemd. Wanneer je een mooie puntige pump onder de jurk draagt, kan dit een prachtige klassieke uitstraling geven. Een tea lenght trouwjurk geeft lengte aan je lichaam, dus ook wanneer je niet zo lang bent is dit de perfecte trouwjurk.

  • Kniehoogte

Ben je niet zo lang? No worries. De jurk tot op je knie zal perfect bij je staan. Combineer een korte trouwjurk met een mooie klassieke hoge hak. Ik weet zeker dat jouw aanstaande man zijn ogen niet van je af kan houden! Je benen worden in deze jurk mooi geaccentueerd en ook dat zal zeker gewaardeerd worden.

  • Mini

Ben jij gezegend met prachtige benen? Show it! Draag een mini-jurk met een paar hoge hakken eronder en je bent een prachtige bruid! Maar houd de beentjes over elkaar als je zit, want je gasten moeten niet naar binnen kunnen kijken.


 

Jurken voor de strandbruid

Vind je het strandleven helemaal te gek en vier je je bruiloft ook in deze relaxte sfeer? Dan mag een strand trouwjurk natuurlijk niet ontbreken. Bruidsjurken voor de strandbruid worden ook wel Ibiza jurken genoemd omdat ze een erg hippe, retro en zomerse look hebben. Net als op het strand van Ibiza.


 

Kleurrijke jurken

Wanneer je aan de zomer denkt, denk je aan vrolijkheid en kleuren. Ook dit kan toegepast worden in jouw trouwjurk! Van glitters tot felle kleurtjes en je kunt zelfs trouwen in een jumpsuit. Niet bepaald traditioneel, maar het gaat er om wat jij mooi vindt en waar jij je prettig in voelt. Go for it!


 

Verleidelijke bruidsjaponnen

Wil je je aanstaande verrassen met een prachtige verleidelijke look op de mooiste dag van jullie leven? Wacht dacht je van een lijfje van kant of een diep decolleté? Ook de sexy rug doet het nog steeds goed dit jaar. Kies voor een geheel blote rug of ga voor een met kant omrande ruglijn. Deze collectie past perfect bij een zomerse bruiloft doordat de jurken iets bloter zijn dan normaal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.